5 redenen om WEL en
5 redenen om NIET voor JorWebsites te kiezen

5 redenen waarom je WEL een website wilt van Jorwebsites!

Zelf kan ik tal van redenen bedenken waarom je WEL een website zou moeten willen van JorWebsites, maar om de spanning een klein beetje op te bouwen beperk ik mij tot onderstaande 5 redenen.

  1. Juiste prijs/kwaliteit verhouding

Veel reclamebureaus en websiteaanbieders in Zeeland hanteren een prijs van minimaal €1.750 + periodieke kosten voor het maken van een website. Een website van JorWebsites is minstens zo goed en je zal zien dat het heel veel goedkoper kan voor vaak nagenoeg hetzelfde resultaat, namelijk: een professionele en gebruiksvriendelijke website.

  1. Responsive (mobielvriendelijk)

Ruim 52% van alle websites worden op de mobiele telefoon geopend. Mobielvriendelijkheid is tegenwoordig de standaard en ik zorg er daarom ook voor dat jouw website wordt gebouwd voor zowel mobiel, tablet als desktop.

  1. Gebruiksvriendelijk beheer

De ‘achterkant’ van jouw website richt ik op een z’n gebruiksvriendelijk mogelijke manier in, zodat jij zelf ook aanpassingen kan verrichten. Hierdoor hoef jij niet voor iedere kleine aanpassing of spelfout mij te vragen of benaderen. Dat mag natuurlijk, maar sommige aanpassingen gaan stiekem wat meer tijd in zitten en dan moet ik dat helaas in rekening brengen. Ik zal jou na oplevering trainen in het gebruik van het systeem, zodat jij zelf de meeste aanpassingen kan doen.

  1. Transparant

De markt in Zeeland voor aanbieders is scheefgegroeid. Ik zal je eerlijk uitleggen hoe deze websitemarkt in elkaar zit, waarom ik anders ben en hoe anders te werk ga. Vanuit mijn werkervaringen ben ik veel met de aanvraag van nieuwe websites in aanmerking gekomen en hier heb ik veel van kunnen leren. Nadat ik zelf de websitebranche ben gaan ontdekken ben ik achter veel zaken gekomen die de meeste aanbieders liever niet vertellen, maar ik wel!

  1. Strak en modern design

De online uitstraling van jouw onderneming begint bij een strak en modern design. Na het eerste contact leg ik direct een verzoek bij jou neer of jij om je heen zou willen kijken naar een design dat jij mooi vindt. Dit vraag ik bewust, want hiermee wil ik aangeven dat ik jouw website exact zo maken zoals jij dat wenst.

5 redenen waarom je NIET een website wilt van JorWebsites!

Hoewel dit lijstje een stuk moeilijker te maken was, is het toch belangrijk om te weten waar je eigen krachten juist niet liggen.

  1. Meer vertrouwen hebt bij iemand met meer ervaring

Zelf ben ik meer dan een jaar onderweg en heb middels cursussen en baan als marketing professional bij de HZ al heel wat ervaring opgedaan op het gebied van webdesign en websiteontwikkeling. Maar mocht jij niet genoeg vertrouwen hebben in dat ik jouw website zou kunnen maken, dan is het beter om naar een andere aanbieder te zoeken. Even goede vrienden…

  1. Meerdere wensen hebt op het gebied van onlineactiviteiten

Het is voor mij een bewuste keuze geweest om mij te specialiseren in webdesign en websiteontwikkeling en niet in andere onlineactiviteiten. Zo kan je bijvoorbeeld de wens hebben om ook je online marketing of Social mediadesign bij hetzelfde bureau onder te laten brengen. Hier ben ik tot op heden nog niet in gespecialiseerd en kan dit niet voor jou doen! Wel kan ik je adviseren in wat je zelf kan doen en/of waar je het eventueel zou kunnen uitbesteden. 

  1. Alles uit handen wilt geven

Als jij alles, maar dan ook echt alles, wilt uitbesteden voor jouw website, zou ik ook niet voor JorWebsites kiezen. Wel moet je dan rekening houden dat voor iedere kleine wijziging of spelfout je een beroep moet doen op hun expertise, waarbij de teller gaat lopen. Zo werk ik zelf niet. Ik train jou namelijk in het gebruik van het CMS-systeem en zo kan jij gemakkelijk zelf kleine wijzigingen aanbrengen. Kom je er niet uit? Dan train ik jou gewoon nog een keer! Wil je ‘grotere’ wijzigingen doorvoeren of een ander design, dan zal ik dat natuurlijk ook in rekening moeten brengen.

  1. Een hele grote website

Gezien mijn ervaring, tijd dat ik onderweg ben en gezonde herkenning dat ik niet de beste websitebouwer ter wereld ben, zal ik niet iedere website aannemen. Wanneer jij een hele grote website hebt, waarbij heel jouw business afhankelijk is van jouw website, zal ik dat eerst goed bekijken en doorspreken voordat wij starten. Komen we er samen uit dat ik kan leveren wat jij wenst, dan starten we alsnog!

  1. Als je liever te veel betaald voor wat je krijgt

Als laatste reden waarom je niet voor JorWebsites moet kiezen is als je liever te veel betaald voor wat je krijgt! Als jij dat liever doet, dan mag dat natuurlijk van mij. Hiermee wil ik niet zeggen dat iedere andere aanbieder te duur is. Een aantal hebben wel een juiste prijs/kwaliteit verhouding, maar hiervoor moet je goed zoeken.

Misschien vind je dit ook interessant?