Project in beeld:

Braber Medische Coaching

Geschreven door

Geschreven door

Jordy van Heese, Eigenaar JorWebsites

Ik vind...

'Ik vind dat de warmte en beleving die Roelien in ons traject bracht een enorm verschil maakte in het eindresultaat. Een hele fijne en professionele samenwerking'

Over Braber Medische Coaching

Braber Medische Coaching is een medische praktijk voor educatie en coaching 
op het gebied van pijn, vermoeidheid, stress/burn-out, vitaliteit, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over Roelien

Als bedrijfs- en verzekeringsarts is Roelien als medisch specialist werkzaam op het gebied van arbeid en gezondheid. 

Zij leert werknemers op een wetenschappelijk onderbouwde manier zelf te werken aan het omgaan met klachten, beter functioneren en terugkeren naar het (werkzame) leven dat ze willen leven.

Dit doe zij omdat ze mensen wil inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zelf hun leven de gewenste richting op kunnen sturen en ook verbinding wordt gemaakt met wat de maatschappij belangrijk vindt. 

Samen streeft zij naar duurzame inzetbaarheid van werknemers door een bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Door minder verzuim, snellere re-integratie, meer werkplezier en betere prestaties wordt een kostenbesparing gerealiseerd. Een win-win situatie voor werkgever en werknemer!

Roelien over JorWebsites

‘’Er bleven maar pagina’s bijkomen, maar voor Jordy maakte het allemaal niet uit. Hij ging net zo lang door totdat mijn website precies werd zoals ik wilde. En wat een eindresultaat!! Altijd bereikbaar en behulpzaam, heerlijke samenwerking.‘’

Nieuwsgierig geworden?

Of bekijk andere projecten...