Content Schrijven

Content Schrijven, Marketing en SEO woorden

Marketing, Schrijven en SEO woorden

Content schrijven! Lijkt heel makkelijk, is het niet. Zeker niet als het voor jezelf aan het schrijven bent, want, het moet namelijk perfect zijn! Hierdoor ga je constant teksten wijzigen, kloppen vervolgens je teksten niet meer helemaal en is je boodschap volledig verloren. 

Maar wist je dat de beste teksten in 1 keer worden geschreven? Daarom kan het goed zijn om je teksten door iemand anders te laten schrijven die verder van jouw bedrijf af staat. Spreekt mijn manier van schrijven je aan? Dan wil ik het ook graag voor je doen! Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden!

Wat is Content Marketing?

‘Content marketing is de kunst precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is en dat te vertalen naar woorden’

Bovenstaand quote zegt het al, Content Marketing is een kunst en een heel belangrijk middel om met je website op een zo hoog mogelijke positie in de zoekmachines te komen. Het kost veel tijd en moeite om je teksten goed te krijgen voor Google, én de bezoekers op je pagina. Veel ondernemers hebben hier helemaal geen tijd voor en jij misschien ook wel niet! 

 

Content schrijven in 7 stappen

1: Vaststellen doelgroep(en)

Samen stellen wij de doelgroep(en) van jouw onderneming vast. Wat wil je op je website? Waarom wil je deze doelgroep bereiken?

2: Bepalen boodschap per pagina

Vervolgens bepalen wij de boodschap die jij wilt vertellen per pagina. De peilers op de homepagina, de directe informatie op de over ons pagina, etc.

3: Het schrijven

In deze fase ga ik voor jou schrijven, hierbij houd ik rekening met al jouw wensen, de wensen van jouw lezers en Google.

4: Tussentijdse evaluatie

Na de eerste versie van jouw content stuur ik dit naar je op en gaan we evalueren wat je wel en niet goed vindt, om dit vervolgens aan te passen.

5: Het schrijven 2.0

Vervolgens ga ik weer voor jou aan de slag, en pas ik de teksten aan naar jouw wensen.

6: Aflevering

De teksten zijn klaar voor publicatie. Laat de wereld en Google maar zien wat jij online allemaal in huis hebt!

7: Genieten

Alles is af. Voorlopig hoef je hier niet meer naar te kijken, en kun je gaan genieten van de online uitstraling van jouw bedrijf.