Design & Ontwikkeling

Een website in 7 stappen

Design

Gebruiksvriendelijk

De 'achterkant' van jouw website richt ik op een z'n gebruiksvriendelijk mogelijke manier in, zodat jij zelf ook aanpassingen kan verrichten.

Exact hoe jij het verwacht

De mogelijkheden zijn grenzeloos én bespreekbaar. Hoe wil jij het hebben?

Responsive (mobielvriendelijk)

Ruim 52% van alle websites worden op de mobiele telefoon geopend. Bij JorWebsites werkt alles enorm responsieve voor zowel je mobiel, tablet als desktop.

Strak en modern designed

De online uitstraling van jouw onderneming begint bij een strak en modern design.

Een eenmalige bestelling

Wij spreken eenmalig een vast bedrag af. Ik vertel je exact wat ik hiervoor kan en zal doen.

In jouw eigen beheer

Samen regelen wij binnen enkele minuten jouw domeinnaam en hosting, veel goedkoper en hierdoor heb jij alles in eigen beheer.

Ontwikkeling

Een website in 7 stappen

1: Vaststellen doelstelling website

Samen stellen wij de doelstelling van jouw website vast. Wat wil je ermee? Waarom wil je gevonden worden? Wat vind jij belangrijk?

2: Functioneel ontwerp website

Afhankelijk van je doelstelling ontwerpen we samen de structuur van je website. Logo linksboven? Welke menu-items? Footer? Etc.

3: Visueel ontwerp website

Als de doelstelling en het functioneel ontwerp zijn bepaald, ga ik aan de slag met het visuele ontwerp. Welke kleuren? Waar komen de foto's?

4: Invulling content en foto's

Deze taak is voor jou, met advies van mij. Foto's en tekst maken of breken jouw website. Eigen foto's of stock foto's? Eigen content of laten maken?

5: Revisie website

Na het invullen van de content en foto's gaan wij jouw website bekijken en waar nodig, aanpassingen doorvoeren.

6: Oplevering en evaluatie

Na de revisie en de aanpassingen is de website klaar voor oplevering. Na oplevering evalueren we samen het resultaat en de samenwerking.

7: Genieten

Alles is af, nu hoef je er voorlopig niet meer naar om te kijken en kan je genieten van de online uitstraling van jouw bedrijf.

Een greep uit de projecten...

Johnny's barberbshop

www.johnnysbarbershop.nl

‘’Tijdens een gesprek over wat voor website ik wilde had Jordy meteen al mijn visie en stijl te pakken. Kort erna leverde hij de eerst conceptversie af en die was dan ook in 1x raak! Echt een unieke en authentieke online presentatie van mijn Barbershop, helemaal top.’’

Braber Medische Coaching

www.brabermedischecoaching.nl

‘’Er bleven maar pagina’s bijkomen, maar voor Jordy maakte het allemaal niet uit. Hij ging net zo lang door totdat mijn website precies werd zoals ik wilde. En wat een eindresultaat!! Altijd bereikbaar en behulpzaam, heerlijke samenwerking.‘’

Karate do Vlissingen

www.karatedovlissingen.nl

‘’Voor de website van mijn karateschool kwam ik in contact met Jordy en daar heb ik allesbehalve spijt van. Hoe snel, eerlijk en visueel hij alles voor elkaar kreeg was echt bijzonder. Alles wat ik wilde was mogelijk en zat ‘gewoon’ in de afgesproken prijs. Echt een fijne samenwerking’’