Een website bij JorWebsites in 7 simpele stappen

Jordy van Heese

Jordy van Heese

CWO JorWebsites

Jij wilt een website, maar hebt misschien geen idee waar je moet beginnen. Door middel van onderstaande 7 stappen help ik jou duidelijk te krijgen hoe ik te werk ga en hoe makkelijk het kan zijn om een website te laten ontwikkelen.

  1. Eerste contactmoment

Jij stuurt mij een WhatsApp bericht, geeft een belletje of vult het aanvraagformulier op contactpagina in en ik zorg er dan voor dat wij snel contact hebben.

  1. Afspraak

Vervolgens spreken we af en drinken samen een bakje koffie bij mij thuis of op locatie. Hier inventariseren we al jouw wensen en doelstellingen van jouw online uitstraling! Vervolgens plannen we direct een vervolgafspraak in voor de volgende bespreking. Na dit gesprek kan jij aan de gang met de (content) teksten en de foto’s. 

  1. Aan het werk, samen en alleen

In stap drie gaan we samen aan de slag. Ik ga aan de slag met het functioneel-en visueel ontwerp van jouw website en jij met de content (teksten) en foto’s.

  1. Bespreking voortgang

Bij aanvang van de bespreking heeft jouw website zijn grootste vorming al gekregen. Als jij ook al content (teksten) en foto’s hebt aangeleverd, zijn die hierin ook verwerkt. In deze afspraak gaan wij de puntjes op de i zetten en zorgen voor een juiste aflevering.

  1. Alle puntjes op de i

Na de bespreking gaan we wederom beide aan de slag om jouw website perfect te maken! Ik verwerk al jouw feedback en zorg ervoor dat jouw website exact ingericht wordt zoals jij dat wilt.

  1. Aflevering

We drinken wederom een bakje koffie, maar nu om te proosten op een geslaagde samenwerking en aflevering van jouw nieuwe website!

  1. Genieten

Vanaf dit moment kan je genieten van professionele online uitstraling van jouw bedrijf!

Misschien vind je dit ook interessant?

In deze blog lees je alles over mij. je leert mij kennen en ontdekt waarom ik bepaalde keuzes in mijn leven heb gemaakt die mij hebben gebracht waar ik nu ben...
In deze blog vertel ik je alles over mijn werkzaamheden bij de HZ, hoe ik onderneem met JorWebsites en waarom die combinatie mij elke dag een betere professional maakt.
In deze blog lees je alles over welke vragen je zeker weten zou moeten stellen wanneer jij een website wilt!
In deze blog lees je alles over waarom je WEL voor JorWebsites zou moeten kiezen. Maar ook waarom je NIET voor JorWebsites zou moeten kiezen. Wat kies jij?
In deze blog zal ik je alles vertellen over hoe de websitebranche in elkaar zit en welke geheimen ze jou liever niet vertellen.
Jij wilt een website, maar hebt misschien geen idee waar je moet beginnen. Door middel van onderstaande 7 stappen help ik jou duidelijk te krijgen hoe ik te werk ga en hoe makkelijk het kan zijn om een website te laten ontwikkelen.
Abonneer je op mijn blog en blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van webdesign & website ontwikkeling...