Project in beeld:

Karate do Vlissingen

Geschreven door

Geschreven door

Jordy van Heese, Eigenaar JorWebsites

Ik vind...

'Ik vind dat de kracht en energie die Wouter en Darrel uitstraalden tijdens de samenwerking voor het bouwen van deze website kenmerkend is voor hun Karateschool. Wat een fantastische mannen om te leren kennen en wat een mooie sport'

Over Karate do Vlissingen

Karate do Vlissingen is een traditionele karateschool waar een team van gedreven leraren en assistent leraren voor u klaar staan om les te geven in karate.

Nu ruim 4 jaar later is Karate Do met 35 leerlingen uitgegroeid tot een zeer professionele en erkende karateschool met karateka’s die op wereldniveau uitmuntend presteren.

Bij Karate Do is het mogelijk competitief je krachten te meten met andere karateka op de mat tijdens de trainingen of wedstrijden. Maar iedereen traint bij ons op zijn of haar eigen niveau. 

Over Sensei Wouter

Wouter is zelf gestart met karate bij JKA Zeeland in 2008. Dit resulteerde erin dat hij in 2011 slaagde voor zijn 1e Dan (zwarte band), aansluitend heeft hij onder toezicht van Shihan Jan Knobel, president van de WJKA, de opleiding tot instructeur gehaald. 

In 2015 besloot hij om een karateschool voor mezelf te beginnen en Karate Do Vlissingen in het leven te roepen.

Karate vind hij de beste manier om fit te worden en zelfvertrouwen op te bouwen in geval van een conflict weerbaar te zijn.

Wouter over JorWebsites

‘’Voor de website van mijn karateschool kwam ik in contact met Jordy en daar heb ik alles behalve spijt van. Hoe snel, eerlijk en visueel hij alles voor elkaar kreeg was echt bijzonder. Alles wat ik wilde was mogelijk en zat ‘gewoon’ in de afgesproken prijs. Echt een fijne samenwerking’’

Nieuwsgierig geworden?

Of bekijk andere projecten...