Project in beeld:

Kwaliteitsbescherming

Geschreven door

Geschreven door

Jordy van Heese, Eigenaar JorWebsites

Ik vind...

Ik vind het tof om te zien hoe snel een project kan gaan. Toen ik werd benaderd met de vraag of ik snel een site kon lanceren die in het belang van maatschappij een rol zou spelen, hoefde ik niet nogmaals na te denken'

Over Kwaliteitsbescherming

Zoals u weet gaan er in de wereld van beschermingsproducten veel verhalen de ronde over de juiste certificering en prijs/kwaliteit verhoudingen. Daar wij zij veel waarde hechten aan betrouwbaaheid en een lange termijnrelatie kan je er van verzekerd van zijn dat ze de productie processen bewaken en de producten in de juiste prijs-kwaliteit aan zullen bieden!

Als kwaliteitsbescherming.nl streven ze naar de optimale markt -en productkennis. Dit doen ze in nauwe samenwerking met ervaren (inter)nationale marktpartijen die mede zorg dragen voor de juiste certificering, snelle levering en kwaliteitsbewaking. Onze portfolio wordt voortdurend aangepast aan de wensen uit de markt en de daar bijbehorende veranderende marktomstandigheden.

Door hun specialisatie en kwaliteitswaarborging ben je verzekerd van een hoog kwalitatief product voor een marktconforme prijs.

Producten

Mondkapje FFP2 / KN95
Mondkapje IIR (EN14683)
E-Sanitizer
Handgel | Rebel Nature
Veiligheids- en beschermingsbrillen
Nitril handschoenen

Sander over JorWebsites

”De extra’s die Jordy voor mijn website heeft gedaan, buitenom wat we in eerste instantie hadden afgesproken, zijn ongelofelijk. In alle gevallen van website ontwikkeling zo”Wanneer de wereld vraag heeft, zorgen wij voor aanbod. In de strijd tegen COVID19 groeide de vraag naar mondkapjes en om die vraag aan te kunnen hadden wij op korte termijn een representatieve website nodig. Na intensief overleg is Jordy in staat geweest zeer snel te schakelen met JorWebsites. We waren snel live en zijn nu in staat om zowel particulieren als bedrijven te voorzien van de juiste beschermingsmiddelen. Op naar een gezondere toekomst!”u ik Jordy van JorWebstites zeker aanbevelen. Goedkoop, eerlijk en zeer professioneel”

Nieuwsgierig geworden?

Of bekijk andere projecten...