Project in beeld:

Maitri Zeeland

Geschreven door

Geschreven door

Jordy van Heese, Eigenaar JorWebsites

Ik vind...

'Ik vind dat de manier waarop Abheeru met mij is omgegaan kenmerkend is voor hoe hij is en hoe hij zijn praktijk beheert. Wat een rust, vertrouwen en warmte kreeg ik van hem, dat gun ik iedereen toe'

Over Maitri Zeeland

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, supervisie & coaching. Een praktijk als deze valt of staat met de persoon erachter en dat is Abheeru Daansen.

Over Abheeru

Abheeru begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en helpt hen thuis te komen in zichzelf. Door zijn rijkgevulde leven, door zijn eigen zoektocht en het vinden van zingeving, is hij geïnspireerd om medereizigers te begeleiden in diepgang naar wie en wat ze werkelijk zijn.

Sinds 1997 is hij werkzaam als gediplomeerd lichaamsgericht therapeut. Hij is opgeleid via de beroepsopleiding van het instituut Bodymind.

Daarnaast heeft hij twintig jaar in het onderwijs gewerkt als leraar Engels,  in 2014 maakte hij de overstap naar coaching en supervisie. Naast ondersteuning bij individuele en beroepsmatige veranderingsprocessen begeleid hij ook trajecten binnen het onderwijs.

Samen met zijn vrouw, Shanti Roelofsz Thomas, hebben ze de Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie. Shanti geeft lichaamsgerichte therapie sessies, EMDR en EMI trauma therapie en VLOW borstweefsel behandelingen. Samen geven ze ook enkele keren per jaar de relatiecursus Tweegesprek.

Abheeru over JorWebsites

”Voor mijn praktijk in lichaamgerichtige therapie, supervisie & coaching wilde ik ook online gevonden worden. In mijn vak draait het onder andere om vertrouwen en dat wilde ik graag ook online uitstralen. Ik wist ook precies hoe ik dat wilde doen, maar niet hoe ik dat moest doen. Gelukkig kwam Jordy op mijn pad en dat heeft mij alleen maar goeds gebracht. Ik ben zeer tevreden over zijn kennis en begeleiding.”

Nieuwsgierig geworden?

Of bekijk andere projecten...