Project in beeld:

MDV-Electro

Geschreven door

Geschreven door

Jordy van Heese, Eigenaar JorWebsites

Ik vind...

'Ik vind dat Melvin van MDV-Electro echt een goed voorbeeld is van iemand die echt een specialist is in zijn vak en voor iedereen door het vuur gaat. Wat een resultaten hij kan boeken in zo korte tijd, heb ik er maar weinig zien doen'

Over MDV-Electro

MDV-Electro ontwerpt, realiseert en onderhoudt alle elektrotechnische installaties in uw bedrijfspand. Dat doen zij al heel veel jaren op een innovatieve en betrouwbare manier voor veel tevreden klanten. 

Event Support

Zij zijn daarnaast ook specialist in alles voor uw event. Zowel crowd management, persoonsbegeleiding als facilitaire ondersteuning.

Audiovisueel

Om het verhaal compleet te maken zijn zij ook specialist in licht en audio installaties voor overheidsinstellingen, bedrijven en heel veel andere professionele eindgebruikers.

Melvin over JorWebsites

‘’Ondanks dat mijn klanten mij al lang en breed kennen, wilde ik groeien. Door de visueel sterke website die Jordy in no-time voor mij heeft gemaakt ben ik nu vindbaarder dan ooit. Ze zeggen altijd: ‘het oog wil ook wat’. Nou, het oog krijgt wat hoor. Ik ben heel erg tevreden en daarom raad Jordy iedereen in mijn netwerk aan die ook online wil groeien.”

Nieuwsgierig geworden?

Of bekijk andere projecten...