Onderhoudspakket

Houd hackers buiten de deur

Onderhoudspakket

Wil jij de kans op aanvallen op jouw website verminderen. Houd dan de hackers buiten de deur met het onderhoudspakket. Ik zorg ervoor dat jouw website veilig is, up-to-date blijft en dat de kwaliteit van jouw website gewaarborgd blijft. De zorg en het risico neem ik hier voor je uit handen en wanneer er door de updates, wijzigingen in jouw website plaatsvinden, zal ik hier direct iets aan doen. 

Updaten instalaties

Het komt vaker voor dan je denkt, het updaten van plugins, themas en het CMS systeem. Ik zorg dat deze instalaties op de juiste en veilige manier van updates worden voorzien.

Database opschonen

Een onnodig volle database zorgt ervoor dat jouw website trager wordt. Ik leeg de database zonder verlies van data. Alleen gegevens die de website niet gebruikt worden verwijderd. Dit houd je website snel.

Firewall & Antivirus

Houd hackers buiten de deur en zorg dat zij niet zomaar kunnen inbreken in jouw website. Door middel van de Firewall & Antivirus oplossing kan dit niet zomaar gebeuren.

Maandelijkse backups

Elke maand draai ik een back-up van de volledige database én van alle losse bestanden op de server. Zo is jouw website altijd veilig! Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus mocht er iets verkeerd gaan, dan kun je altijd terugvallen op de laatste back-up.

Alles up to date

Er wordt elke 24 uur, 7 dagen per week controles uitgevoerd om te controleren of de website online staat. Zo niet grijp ik direct in!

Risico bij wijzigingen

Bij het onderhouden van jouw websites kunnen er veranderingen plaatsvinden. Als je een onderhoudspakket hebt ligt het risico hiervan bij mij. Ik zal dan alle wijzigingen weer terug wijzigen.

€100 exclusief btw per jaar

Voor welke zaken moet je iets bijbetalen

Tekstuele wijzigingen, nieuwe afbeeldingen of speciale wensen ten aanzien van het design of de lay-out van jouw website. Het kan zijn ik hiervoor een eenmalige meerprijs (prijs op aanvraag) moet rekenen. Het gaat dan om hele specifieke, tijdrovende zaken. Twijfel je of jouw wens extra kosten met zich meebrengt? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op.