Online Marketing

SEO, Social Media Marketing en meer...

Specialiteiten & mogelijkheden

Online marketing bestaat uit veel onderdelen. De meeste mensen weten wel een beetje wat het is, maar nooit het volledige plaatje. Wat weet jij allemaal van online marketing? Waarschijnlijk minder dan dat je zou willen en daar wordt vaak misbruik van gemaakt door online marketeers. Online marketing is hierdoor echt een marge-pakker en dat vind ik niet helemaal eerlijk. Neem contact met mij op en zie dat het ook anders kan.

Specialiteiten

Google SEO: Zoekmachine Marketing

Dit specialisme zorgt er voor dat jouw website hoger op de ranking komt in Google. Door middel van zoekwoorden onderzoek zetten we jouw website tussen de topresultaten. Google hecht hier enorm veel waarde aan! vraag naar de mogelijkheden!

Social Media: LinkedIn Training

Afgelopen jaar heb ik een intensieve cursus 'Social Selling' gevolgd van één van de grootste LinkedIn experts die er is. Hier heb ik alle facetten geleerd die het platform biedt om jezelf online te presenteren, de juiste prospects te zoeken én door de juiste mensen gevonden worden. Klaar voor de volgende stap in het online tijdperk? Neem anders een kijkje op mijn LinkedIn profiel en vraag naar mijn training!

Social Media: Facebook

In verleden heb ik veel Facebookpagina's mogen onderhouden, maar de pagina van Zeeland Beach Classics is door mijn inspanningen écht door het dak gegaan. D.m.v. een gestructureerde contentplanning, diverse interviews en veel publicaties is Zeeland een stuk bekender geworden met het evenement. Wil je dat ik meedenk over jouw strategie? Lees meer

Google SEO pakket

€300

/eenmalig*

Zoekwoorden onderzoek

Inbound Linkbuilding

On-page SEO

Pagina snelheid optimalisatie

Analyse integratie

Google mijn bedrijf pagina

Afbeeldingen zoekbaar maken

Tips om verder te kunnen

Linkedin pakket

€100

/eenmalig*

1 uur tot 1,5 uur op locatie

Training persoonlijk profiel

Training bedrijfs profiel

Zelf wijzigingen aanbrengen

Facebook

€...

/maatwerk*

Inrichten bedrijfspagina

Ontwikkelen contentplanning

Frequente posts, updates en actieve reacties

Analyse rapport

*Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

Meer mogelijkheden...

Website Optimalisatie

De juiste indeling en structuur van jouw website zorgen voor een goede indexering door Google. Daardoor kom je hoger in de zoekresultaten op de woorden waarop jij gevonden wilt worden. Vanwege dit grote belang voor Google neem ik een groot gedeelte van website optimalisatie kosteloos voor je mee in de ontwikkeling van jouw website. Mocht je het na afleveren niet voldoende vinden of wil je nog meer resultaat? Dat kan! Lees het hieronder bij SEO: Zoekmachine Marketing.

Content Marketing

Jouw online verhaal bestaat uit zorgvuldig gekozen woorden. Deze woorden zorgen echter ook voor jouw ranking in Google. Met de juiste woorden kun je zowel succesvol online jouw verhaal vertellen, alsook je Google ranking verbeteren. Met behulp van mijn gratis content marketing tips kun jij jouw ranking verder verbeteren. Wil je jouw content liever door mij of een ander laten schrijven? Lees hier meer over bij Content Schrijven.

E-mail Marketing

Het inzetten van E-mail marketing kan verschillende doelen hebben. Zo kun je het contact of de interactie met jouw huidige klanten versterken, nieuwe klanten werven of juist proberen oude klanten terug te winnen. De meest gebruikte programma’s hiervoor zijn Mailchimp, Enormail of Hubspot. Ik help je graag deze te gebruiken en, indien gewenst, je hier volledig te ontzorgen.

Linkbuilding

We kennen twee soorten van Linkbuilding; Inbound- en Outbound Linkbuilding. In de ontwikkeling van jouw nieuwe website leg ik standaard een basis aan interne links neer, maar in het kader van de optimalisatie van jouw online vindbaarheid kunnen we hier samen kritisch naar kijken. Zo is er altijd wat te winnen en wanneer het goed gebeurt, niets te verliezen!

Online Marketing: Google SEO

www.pier7.nl

''Jordy heeft voor Pier 7 de Online Marketing mogen verzorgen en in korte tijd was via Google Analytics direct al het verschil in aantal bezoekers op de website te zien. Zeker zijn geld waard''
- Niek Damen

responsive_zeeland_beach_classecs_en_jorwebsites4

www.zeelandbeachclassics.nl

''Tijdens de Google SEO Training van Jordy hebben we zijn tips direct doorgevoerd en aangepast. Hierdoor is mijn brand awareness van Zeeland Beach Classics veel groter geworden, echt top!''
- Sander van Buren

responsive_laptop_jorwebsites_website_laten_maken

www.jorwebsites.nl

''Tijdens het optimaliseren van mijn eigen Online Marketing leerde ik alle facetten op het gebied van SEO en online vindbaarheid. Mijn website is volledig ingericht en geoptimaliseerd, maar de wereld van Online Marketing staat nooit stil.''
- Jordy van Heese