Hoe laat ik een site maken in 7 stappen?

De trajecten bij JorWebsites zijn overzichtelijk en allemaal in 7 stappen. Afhankelijk van wat jij wilt. Wil je een site laten maken EN Online Marketing? Of alleen Online Marketing, het kan allemaal! Op deze pagina vind je stapsgewijs hoe ik te werk gaat met het bouwen van een site, de Online Marketing of het schrijven van de contact. 

Algemeen

Jij stuurt mij een whatsapp bericht, geeft een belletje of vutl het aanvraagformulier op contactpagina in en ik zorg er dan voor dat wij snel contact hebben.

Vervolgens spreken we af en drinken samen een bakje koffie bij mij thuis of op locatie. Hier inventariseren we al jouw wensen en doelstellingen van jouw online uitstraling! Vervolgens plannen we direct een vervolgafspraak in voor de volgende bespreking. Na dit gesprek kan jij aan de gang met de (content) teksten en de foto’s. 

In stap drie gaan we samen aan de slag. Ik ga aan de slag met het functioneel-en visueel ontwerp van jouw website en jij met de content (teksten) en foto’s.

Bij aanvang van de bespreking heeft jouw website zijn grootste vorming al gekregen. Als jij ook al content (teksten) en foto’s hebt aangeleverd, zijn die hierin ook verwerkt. In deze afspraak gaan wij de puntjes op de i zetten en zorgen voor een juiste aflevering.

Na de bespreking gaan we wederom beide aan de slag om jouw website perfect te maken! Ik verwerk al jouw feedback en zorg ervoor dat jouw website exact ingericht wordt zoals jij dat wilt.

We drinken wederom een bakje koffie, maar nu om te proosten op een geslaagde samenwerking en aflevering van jouw nieuwe website!

Vanaf dit moment kan je genieten van professionele online uitstraling van jouw bedrijf!

Website bij JorWebsites

1: Vaststellen doelstelling website

Samen stellen wij de doelstelling van jouw site vast. Wat wil je ermee? Waarom wil je gevonden worden? Wat vind jij belangrijk?

2: Functioneel ontwerp website

Afhankelijk van je doelstelling ontwerpen we samen de structuur van je website. Logo linksboven? Welke menu-items? Footer? Etc.

3: Visueel ontwerp website

Als de doelstelling en het functioneel ontwerp zijn bepaald, ga ik aan de slag met het visuele ontwerp. Welke kleuren? Waar komen de foto's?

4: Invulling content en foto's

Deze taak is voor jou, met advies van mij. Foto's en tekst maken of breken je website. Eigen foto's of stock foto's? Eigen content of laten maken?

5: Oplevering en evaluatie website

Na invulling van de content en foto's is de website klaar voor oplevering. Na oplevering evalueren we samen het resultaat en de samenwerking.

6: Optioneel: Online Marketing

Op een organische (lees=gratis) manier gevonden worden in Google, hier kan ik je mee helpen. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

7: Genieten

Alles is af, nu hoef je er voorlopig niet meer naar om te kijken en kan je genieten van de online uitstraling van jouw bedrijf.