Project in beeld:

Sollicitatieskills

Geschreven door

Geschreven door

Jordy van Heese, Eigenaar JorWebsites

Ik vind...

'Ik vind dat Vera echt goed is in haar vakgebied. Gedurende de ontwikkeling van haar website hebben wij zo fijn en direct contact gehad, dit wens ik iedereen toe die aan het solliciteren is'

Over Sollicitatieskills

Ben je al aan het solliciteren, maar word je niet uitgenodigd voor een gesprek? Vind je het spannend? Of weet je niet waar je moet beginnen?

Een nieuwe baan kan ervoor zorgen dat je meer plezier krijgt in je werk, een nieuwe uitdaging aan kan gaan, maar vaak betekent dit ook een vooruitgang in salaris! Natuurlijk moet je er dan voor zorgen dat je er tussen uit springt ten opzichte van de andere kandidaten. Daar kan Vera jou bij helpen! 

Over Vera

Solliciteren is een vak apart en laat zij nou heel veel sollicitatiegesprekken gevoerd hebben voor veel verschillende functies. 

Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de uitzendbranche heeft zij voor veel verschillende opdrachtgevers en vacatures de werving & selectie gedaan.

Zij heeft gemerkt dat solliciteren voor veel mensen erg spannend is. Terwijl je juist wilt laten zien dat jij de geschikte kandidaat bent voor de functie! 

Om die reden heeft zij besloten om kandidaten te helpen bij het succesvol solliciteren naar een baan! Dit geeft haat veel voldoening en zij vind het erg leuk om hier mijn bijdrage aan te leveren. 

Na het lezen van duizenden CV’s en het voeren van honderden sollicitatiegesprekken voor veel verschillende functies wilde zij graag haar kennis gaan delen! 

Zij kan jou precies vertellen waar je rekening mee moet houden tijdens je sollicitatie. Welke vragen kunnen er gesteld worden? Hoe kom jij over? Wat kun je beter wel en wat kun je beter niet zeggen? 

Niet één vacature en niet één persoon is hetzelfde.  Om die reden bied zij maatwerk! 

Vera over JorWebsites

Buitenom het prachtige eindresultaat heeft Jordy voor mij ook alles rondom e-mail marketing ingericht. Jordy had aan 2 woorden genoeg en heeft een hele marketing funnel gebouwd. Er bleven pagina’s bij komen, maar dit was geen enkel probleem. Super fijne samenwerking en boven verwachting!

Nieuwsgierig geworden?

Of bekijk andere projecten...