JorWebsites

Een goede website, maar dan voor een eerlijke prijs

Waarom JorWebsites?

Véél goedkoper

Veel reclamebureaus en websiteaanbieders in Zeeland hanteren een prijs van € 1.500 + periodieke kosten voor het maken van een website

Minstens zo goed

Mijn websites zijn minstens zo goed! Het kan zoveel goedkoper voor vaak nagenoeg hetzelfde resultaat, namelijk: een professionele gebruiksvriendelijke website.

Eindelijk iemand die eerlijk is

De markt in Zeeland voor aanbieders is scheef gegroeid. Daardoor zijn er veel partijen niet eerlijk over de prijzen. Ik zal je eerlijk uitleggen hoe deze websitemarkt in elkaar zit, waarom ik anders ben en hoe anders te werk ga...

Wie is JorWebsites

Dat ben ik! Jordy van Heese. Jordy = JorWebsites. Als jonge ondernemer, met een commerciële HBO achtergrond en veel ervaring in allerlei soorten ondernemingen waaronder Horeca, Retail en Schoonmaak, ben ik in de loop der jaren veel verschillende websites en websites-bouwers tegen gekomen.

Een website maken? Ik heb in het verleden veel sites voorbij zien komen, echter kwam ik iedere keer achter dezelfde conclusie. Wauw, wat is dat duur zeg om een website te laten maken. Maar toch, ik ging akkoord met het voorstel, want ja, ik had een website nodig. Vervolgens vroeg ik mij elke keer weer af, waarom is dat dan zo duur?
Intussen weet ik het antwoord op die vraag.

Mijn antwoord op die vraag?

Lees het bij over mij…

Websites Bouwen

Bij het bouwen van een website komt er altijd veel kijken, maar wat eigenlijk allemaal?

 • Gebruiksvriendelijk
 • Alles in eigen beheer
 • Responsive voor alle apparaten
 • Eenmalige bestelling
 • Strakke en moderne designs
 • Support na aflevering

Online Marketing

Het belang van Online Marketing wordt vaak onderschat, maar wat vind jij?

 • Google SEO
 • Social Media Marketing
 • LinkdIn Training
 • En meer....

Fotografie

Het maken van professionele foto's is van groot belang voor jouw website!

 • Op locatie
 • 20 foto's
 • Digitaal
 • En meer...

Logo Ontwerp

Het hebben van een sterk merk begint bij jou logo.

 • 9 keer herzien
 • 2 concept voorstellen
 • Hoge resolutie
 • Alle bestanden
 • En meer...
Website gemaakt door jorwebsites

www.boehleboermans.nl

''Niets was te gek! Binnen een week na het eerste telefoongesprek leverde Jordy bijna een complete website mét webshop aan ons af. Als professionele volleyballers kom je met genoeg partijen in aanraking, maar wat Jordy heeft kunnen maken voor de prijs, petje af!''
- Dirk Boehlé & Stefan Boermans

www.caravanhuiszeeland.nl

''Jordy heeft mij fantastisch geholpen met de online uitstraling van mijn uit-de-hand-gelopen hobby. Kort na de livegang kreeg ik steeds meer bezoekers op mijn website en dat resulteerde in meer klanten''
- Bart Grootens

responsive_global_bicycles_jorwebsites

www.globalbicycles.nl

''De extra's die Jordy voor mijn website heeft gedaan, buitenom wat we in eerste instantie hadden afgesproken, zijn ongelofelijk. In alle gevallen van website ontwikkeling zou ik Jordy van JorWebstites zeker aanbevelen. Goedkoop, eerlijk en zeer professioneel''
- Dave van Dongen