Wat moet ik zelf aanleveren voor een website?

Wil jij niet voor een verrassing komen te staan bij het laten maken van een website? Ik wil dat ook niet, en daarom wil ik jou duidelijk en eerlijk vertellen wat er WEL bij een website zit, wat NIET bij een website zit en wat je zelf moet aanleveren. Vaak wordt deze informatie door website aanbieders achterwege gelaten, omdat het voor de koper als een drempel gezien wordt. Hierdoor laten zij de koper in de waan dat ‘alles’ geregeld wordt en dat ze alleen maar hoeven te betalen.

Onder ‘alles’, valt dan veel, maar niet ECHT alles. Zo krijg je dan halverwege het traject te horen dat het functioneel- en visueel ontwerp bijna klaar zijn en het tijd is om de teksten en foto’s aan te leveren. Aan te leveren? Denk jij! Ja, zegt de websiteverkoper, dat moet je zelf aanleveren. Terwijl jij ervan overtuigd was dat het allemaal wel in de prijs van €2.000 zat. Nee dus! En zo zit je dus met: of een halve website, of meer tijd kwijt of extra kosten! 

Daarom wil ik je graag vertellen dat de teksten en foto’s NIET standaard bij een website van JorWebsites zitten. Echter er zijn wel mogelijkheden binnen JorWebsites.

Content/teksten zelf aanleveren op je website

Je kan jouw content door mij laten schrijven. Als mijn schrijfstijl jou bevalt en je wilt dat je teksten in één keer goed worden geschreven voor zowel de lezer als voor Google, ben ik je man! Ik vind het heerlijk om mij te verdiepen in jouw onderwerp en wil een perfect resultaat leveren voor jou, jouw lezer en Google.

Foto's op je website

Zelf ben ik geen fotograaf dus ik kan je dit helaas niet aanbieden. Zo zijn er wel een paar mogelijkheden om aan de juiste foto’s te komen. Hieronder som ik ze voor je op:

– Zelf foto’s maken
– Foto’s laten maken door een fotograaf
– Rechtenvrije foto’s zoeken op Pixabay of Freepik

Let op: haal niet je foto’s van Google. Hier zitten rechten aan verbonden!