Website Bouwen

Voordelen, stappenplan prijzen en projecten

Gebruiksvriendelijk

De 'achterkant' van jouw website richt ik op een z'n gebruiksvriendelijke mogelijke manier voor jouw bedrijf in. Zo kan je gemakkelijk met je eigen inloggegevens alle pagina's, teksten of foto's wijzigen.Hoe dit werkt leer ik je graag in een uitgebreide persoonlijke training na aflevering.

Alles in eigen beheer

Een website draait niet zonder hosting op een server. Bijna alle websiteaanbieders bieden hostingservice aan in het kader van ‘ontzorging’. Hierop pakken zij dan ook flinke marge. Echter zit je hierdoor aan het reclamebureau vast in de vorm van een abonnement en betaal je dus meer dan nodig is. Ik werk niet met abonnementen of periodieke kosten! Samen regelen wij binnen enkele minuten jouw domeinnaam en hosting, veel goedkoper en alles in eigen beheer.

Responsive

Ruim 52% van alle websites worden op de mobiele telefoon geopend. Bij JorWebsites werkt alles enorm responsieve, dat betekent: een perfecte werkende website op zowel Telefoon, Tablet als Desktop. Test het maar eens met de website van JorWebsites zelf.

Eenmalige bestelling

Wij spreken eenmalig een vast bedrag af. Ik vertel je exact wat ik hier voor kan en zal doen. Kortom, geen abonnementen, geen extra bijkomende kosten en geen onduidelijke tarieven

Strakke en moderne designs

Het CMS dat ik gebruik bevat vele populaire 'standaard' templates die ik volledig personaliseer naar jouw wensen. Vanwege mijn commerciële achtergrond en persoonlijke voorkeur voor strakke en moderne uitstraling maak ik van jouw website een pareltje.

Support na aflevering

Jij wordt na aflevering van de website volledig door mij getraind in het gebruik van de CMS software. Heb je daarna nog vragen? Of was iets niet helemaal duidelijk? Gewoon bellen/appen/mailen en dan is het snel weer duidelijk.

Stappenplan website bouwen: een website in 7 stappen

1: Vaststellen doelstelling website

Samen stellen wij de doelstelling van jouw website vast. Wat wil je ermee? Waarom wil je gevonden worden? Wat vind jij belangrijk?

2: Functioneel ontwerp website

Afhankelijk van je doelstelling ontwerpen we samen de structuur van je website. Logo linksboven? Welke menu-items? Footer? Etc.

3: Visueel ontwerp website

Als de doelstelling en het functioneel ontwerp zijn bepaald, ga ik aan de slag met het visuele ontwerp. Welke kleuren? Waar komen de foto's?

4: Invulling content en foto's

Deze taak is voor jou, met advies van mij. Foto's en tekst maken of breken jouw website. Eigen foto's of stock foto's? Eigen content of laten maken?

5: Oplevering en evaluatie website

Na invulling van de content en de foto's is de website klaar voor oplevering. Na oplevering evalueren we samen het resultaat en de samenwerking.

6: Optioneel: Online Marketing

Op een organische (lees:gratis) manier gevonden worden in Google? Hier kan ik je mee helpen. Lees het bij Online Marketing!

7: Genieten

Alles is af, nu hoef je er voorlopig niet meer naar om te kijken en kan je genieten van de online uitstraling van jouw bedrijf.

Websites pakketten

Basis

€500

/eenmalig*

 (geen periodieke kosten)

Website ontwikkeling & Design

Onbeperkt pagina's

Eenvoudig zelf te beheren

Strategie & Advies

Google Integratie

SSL Certificaat

Inclusief mailadres

Domein en Hosting in eigen beheer

Online Marketing Basis

Premium

€750

/eenmalig*

 (geen periodieke kosten)

Website ontwikkeling & Design

Onbeperkt pagina's

Eenvoudig zelf te beheren

Strategie & Advies

Google Integratie

SSL Certificaat

Inclusief mailadres

Domein en Hosting in eigen beheer

Online Marketing Basis

All-IN

€950

/eenmalig*

 (geen periodieke kosten)

Website ontwikkeling & Design

Onbeperkt pagina's

Eenvoudig zelf te beheren

Strategie & Advies

Google Integratie

SSL Certificaat

Inclusief mailadres

Domein en Hosting in eigen beheer

Online Marketing Basis

*Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

Projecten gemaakt door JorWebsites:

Website gemaakt door jorwebsites

www.boehleboermans.nl

''Niets was te gek! Binnen een week na het eerste telefoongesprek leverde Jordy bijna een complete website mét webshop aan ons af. Als professionele volleyballers kom je met genoeg partijen in aanraking, maar wat Jordy heeft kunnen maken voor de prijs, petje af!''
- Dirk Boehlé & Stefan Boermans

www.caravanhuiszeeland.nl

''Jordy heeft mij fantastisch geholpen met de online uitstraling van mijn uit-de-hand-gelopen hobby. Kort na de livegang kreeg ik steeds meer bezoekers op mijn website en dat resulteerde in meer klanten''
- Bart Grootens

responsive_global_bicycles_jorwebsites

www.globalbicycles.nl

''De extra's die Jordy voor mijn website heeft gedaan, buitenom wat we in eerste instantie hadden afgesproken, zijn ongelofelijk. In alle gevallen van website ontwikkeling zou ik Jordy van JorWebstites zeker aanbevelen. Goedkoop, eerlijk en zeer professioneel''
- Dave van Dongen